*MiyaGu* Napisano 23 Kwietnia #558828 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Przypomnienie zasad W tym temacie pytania kierujemy do @kameleonn Pytania możecie dodawać do 30.04 godz. 18:00 Osoba odpowiadająca nominuje kolejną osobę Mumin. i kameleonn dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 24 Kwietnia #558844 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia [P] Czemu nie pozwoliłeś mi spać na podłodze? [P] Piosenki, które ryją banie czy Marianowy ukryty polski megamix bardziej porył Ci banie? [P] Jaka jest Twoja ulubiona piosenka [P] Czy popełnisz ze mną harakiri? [P] Kiedy jakiś meet ze mną i @VisTeR.'? [P] Czy według Ciebie @GandalfBialy też wygląda jak Jezus? [P] Jaki rekord alko na głowę? [P] Masz prawko? [P] Kogo byś zbanował na tym forum? [P] Co byś zmienił na forum? [P] Ulubiona mapa w cs? [P] Bawią Cię moje memy i filmiki? [P] Jaki jest Twój "dream car"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 26 Kwietnia Autor #558896 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia [P] Skąd pomysł na nick? [P] Skąd jesteś? [P] Przy czym pracujesz? [P] Jak się tu znalazłeś? [P] Czy celujesz w wyższa ranę? [P] Jak oceniasz nasz duet, jako ubt ? Skala 0/10 [P] Kogo lubisz najbardziej na forum? [P] Za kim nie przepadasz na sieci? [P] Jak byś się opisał w 3 słowach? [P] Jak bardzo jesteś mangozjebem? [P] Będą nowe cosplaye? [P] Zrobisz dedykowany cossplay związany z pochylnią? [P] Ile masz lat? [P] jaki jest Twój typ dziewczyny? [P] Czy wrócisz do formy, taką jaką wysyłałeś na zdjęciu? [P] Bot czy pros w cs'ka? [P] jak bardzo mnie lubisz? [P] masz tatuaże? [P] Dałeś kiedyś komuś ub za plecami? Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi