M jak Mefedron Napisano 28 Kwietnia #558936 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia Witam ! Nazywam sie Karol , gram w cska tak ze 20 + latek z przerwami (stary wyga 35 na karku hehe) . Kiedys glownie mozna bylo mnie spotkac na wielu polskich serwerach pod nickiem LoOlz , gram takze w WoWa (world of warcraft) Mozna mnie zlapac na prywatnym servie Warmane-Realm Icecrown , gdyby ktos byl kiedys chetny albo juz gra tam zawsze pomoge z boostem kazdej strony :) I Tak na koniec , mam nadzieje na mila wspolna gre z wami hejka :) PS. Nick z gry na ta chwile Supreme Mefedron ( btw obydwa sa sarkastyczno na beke stworzone ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 28 Kwietnia #558940 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia Heju Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 28 Kwietnia #558942 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia Siema, widzimy sie na serwerze! Wbij czasem popisać na Chatbox. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 14 Maja #559307 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi