Justynka. Napisano 1 Maja #559055 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja (edytowane) Nick na serwerze: Justynka. Wiek: 22 Znajomość AMXX (0/8) : 4 ( cos tam poczytałam i coś kumam lekko ale sie podducze bo szybko mi to przychodzi) Doświadczenie: cos raz bylam adminem na innym forum wgl ale cos ogarniam znam komendy i wgl Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: oczywiscie Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem: Jak najbardziej SID: STEAM_0:1:853480129 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199667225987/ Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Justynka./145.239.237.104:27415/ Kontakt: steam , forum , discord (serpentyna_) Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać? (kilka zdań o sobie): jestem mega pomocna i chce utrzymywac sprawiedliwosc na serwerze jak i na forum dałam sie poznać przez ten tydzień na serwie i mam nadzieje że na tyle aby mieć miano admina i na okres próbny aby mnie sprawdzić :DD jak wspomnialam wczesniej znam komendy admina i raz bylam . mam ochote pomagac na serwerze bo zawsze jak gram to admina nie ma na serwerze i np sie osoby wyzywaja chce zapobiegac takim sytuacja :) Edytowane 9 Maja przez Justynka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devast Napisano 1 Maja #559056 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja Aktualnie jestem na nie, daj się poznać administratorom jak i gracza, ponieważ na naszym serwerze jak i forum jest krótki okres czasu. @Deus lo Volt amx jest mega łatwy do obslugi wszystko jest napisane wiec z tym problemu nie bedzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 2 Maja #559060 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja https://www.gametracker.com/player/Justynka./145.239.237.104:27415/ Twój gt. Za krótko grasz, daj sie innym poznać + to, że za każdy wulgaryzm by szedł ban. Pograj dłużej i wtedy napisz :v /edit gt zbytnio sie nie poprawił. Okres próbny można dać Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justynka. Napisano 2 Maja Autor #559067 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja dobraa :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 2 Maja #559068 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja Spróbuj za tydzień ;) Zgłaszaj udzielaj się na pewno ktoś to zauważy :D Co do samego podania + za wiek + cs na steam +/- amx ale nie każdy musi znać go na nie wiadomo jakim poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justynka. Napisano 9 Maja Autor #559198 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja @ VisTeR.' @ Matello dałam sie poznać jak napisałam wyżej i czekam na ogarniecie miłego dzionka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 9 Maja #559199 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja nie MrGreeN, Madziaa<3 i Devast dodali reakcje 2 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BestiazGevaudan Napisano 10 Maja #559237 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja W dniu 1.05.2024 o 22:15, Justynka. napisał: Doświadczenie: cos raz bylam adminem na innym forum wgl ale cos ogarniam znam komendy i wgl Jak na przyszłego admina fenomenalna składnia . W dniu 1.05.2024 o 22:15, Justynka. napisał: Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem: Jak najbardziej Też wątpię. Mylić graczy po nicku : jeden to Beast, a drugi Bestia z Gevaudan. Potem taki przyszły admin da jeszcze bana nie temu co trzeba. To tak jakby pomylić cycek z sutkiem..w życiu realnym Justyno. W dniu 1.05.2024 o 22:15, Justynka. napisał: jestem mega pomocna i chce utrzymywac sprawiedliwosc na serwerze jak i na forum dałam sie poznać przez ten tydzień na serwie i mam nadzieje że na tyle aby mieć miano admina i na okres próbny aby mnie sprawdzić :DD Dałaś się poznać jako nieogarnięta typiara , ktora miesza , a dodatkowo podjudza, gdy temat rozmowy/sprzeczki został zakończony. Opinia zwykłego gracza. *MiyaGu*, Szczery i Devast dodali reakcje 1 1 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 11 Maja #559247 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja Po zapoznaniu się z opiniami nie tylko w tym podaniu zostaje ono odrzucone. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 11 Maja #559248 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi