adji panem Napisano 5 Czerwca #559751 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca Nick na serwerze: pan adji Wiek: 17 Znajomość AMXX (0/8) : 5/8 Doświadczenie: Byłem już kiedyś adminem na innej sieci 1.6 wiec takowe posiadam. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: jeszcze nie. Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem: tak SID:STEAM_0:1:773527447 Link do profilu na STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561199507320623/ Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/pan adji/145.239.237.104:27415/ Kontakt: dc/forum Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać? (kilka zdań o sobie): Witam jestem Adrian mam 17 lat jestem moderatorem dc Pochylni. Jestem ostatnio bardzo aktywną osoba na serwerze i myślę ze mógłbym się tutaj sprawdzic z racji że już byłem kiedyś administratorem. Umiem współpracowac w grupach i jestem uprzejmą osoba. Chętnie pomagam nowym jak i starym graczą. Licze na pozytywne rozpatrzenie mojego podania i zycze milego dnia! kameleonn dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 5 Czerwca #559752 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca Na nie: - grasz niecały tydzień, - podpowiadanie na dc, - odpalony przed resetem i po resecie wielki powrót, - ns, Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adji panem Napisano 5 Czerwca Autor #559753 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 1. wymaganie czasowe spełnonione z zapasem (gram dłużej tylko inne nicki mialem np Belvedere) 2. Nikomu nie podpowiadam na dc. 3. steam jest zalecany ale nei wymagany w najblizszym czasie postaram sie go miec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 5 Czerwca #559754 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca voice.wav Odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 5 Czerwca #559755 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca Ależ oczywiście że tak wiek doświadczenie kultura ( no jak nie wyzywasz graczy od cweli psów ale twój Brat nie chce Ci dać bana za to bo to norma widać ) to jasne kultura jest A no czekaj jednak nie przecież przed resem bansa wpadałeś na innych nickach na odpale zapomniałem sorry jednak nie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 5 Czerwca #559768 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca Rabini się wypowiedzieli wyżej. Odrzucone. Szczery dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 5 Czerwca #559769 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi