*MiyaGu* Napisano 9 Czerwca 2024 #559857 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2024 Który film/serial najbardziej Cię wzruszył i dlaczego? Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś
Mumin. Napisano 9 Czerwca 2024 #559859 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2024 Mnie najbardziej rozłożyła Zielona mila. Relacje między strażnikami, a więźniami, szczególnie między Paulem a Johnem, ukazują złożoność ludzkiej natury i moralnych wyborów. Film porusza uniwersalne tematy takie jak współczucie, odkupienie, i sens życia, pozostawiając oglądającego z głębokim uczuciem empatii i refleksji nad ludzką kondycją. Deus Lo VulT i *MiyaGu* dodali reakcje 2 Zgłoś
Szczery Napisano 9 Czerwca 2024 #559860 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2024 Teraz, Mumin. napisał: Mnie najbardziej rozłożyła Zielona mila. Relacje między strażnikami, a więźniami, szczególnie między Paulem a Johnem, ukazują złożoność ludzkiej natury i moralnych wyborów. Film porusza uniwersalne tematy takie jak współczucie, odkupienie, i sens życia, pozostawiając oglądającego z głębokim uczuciem empatii i refleksji nad ludzką kondycją. chlopaki nie placza
*MiyaGu* Napisano 10 Czerwca 2024 Autor #559872 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2024 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najczęściej odpowiadający w tym temacie
2
1
1
1
Popularne dni
9 Czerwiec
4
10 Czerwiec
1
Najczęściej odpowiadający w tym temacie
*MiyaGu* 2 odpowiedzi
Mumin. 1 odpowiedź
Szczery 1 odpowiedź
Devast 1 odpowiedź
Popularne dni
9 Czerwiec 2024
4 odpowiedzi
10 Czerwiec 2024
1 odpowiedź
Popularne odpowiedzi
Mumin.
Mnie najbardziej rozłożyła Zielona mila. Relacje między strażnikami, a więźniami, szczególnie między Paulem a Johnem, ukazują złożoność ludzkiej natury i moralnych wyborów. Film porusza uniwersalne te
*MiyaGu*
Który film/serial najbardziej Cię wzruszył i dlaczego?