*MiyaGu* Napisano 20 Czerwca #559971 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca Lubisz chodzić i zbierać grzyby? Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 20 Czerwca #559973 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca Jasne zwłaszcza jak się może trafić żubr na wolnym wybiegu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 20 Czerwca #559974 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca Po lesie mogę chodzić godzinami, ale zbierać grzyby niezbyt. Papierzaki same na buta się zbiorą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 20 Czerwca #559975 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca Lubie, swego czasu zamiast do szkoly to na wagary na grzyby do lasu chodzilismy XD *MiyaGu* dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UB Team kameleonn Napisano 20 Czerwca #559976 UB Team Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca Do lasu na piwko to tak ale ze tam grzyby rosna to nie widzial ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 21 Czerwca #559977 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Czerwca 10 godzin temu, Mumin. napisał: Lubie, swego czasu zamiast do szkoly to na wagary na grzyby do lasu chodzilismy XD słyszałem jakie grzyby halucynki rosną w waszych stronach xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 21 Czerwca Autor #559988 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Czerwca Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi