adji panem Napisano 25 Czerwca #560040 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca Nick na serwerze: pan adji Wiek: 17 Znajomość AMXX (0/8) : 5/8 Doświadczenie: Byłem już kiedyś adminem na innej sieci 1.6 wiec takowe posiadam. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: jeszcze nie. Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem: tak SID:STEAM_0:1:773527447 Link do profilu na STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561199507320623/ Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/pan adji/145.239.237.104:27415/ Kontakt: dc/forum Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać? (kilka zdań o sobie): Witam jestem Adrian mam 17 lat jestem moderatorem dc Pochylni. Jestem ostatnio bardzo aktywną osoba na serwerze i myślę ze mógłbym się tutaj sprawdzic z racji że już byłem kiedyś administratorem. Umiem współpracowac w grupach i jestem uprzejmą osoba. Chętnie pomagam nowym jak i starym graczą. Licze na pozytywne rozpatrzenie mojego podania i zycze milego dnia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 25 Czerwca #560041 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca voice.wav Tak tylko dla przypomnienia xD W dodatku już kiedyś czitował na tym serwerze (własny brat sie na Ciebie rozpruł) co już Cię całkowicie dyskwalifikuje z bycia adminem na tym serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 25 Czerwca #560047 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca Na nie, To samo co ostatnio. Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UB Team kameleonn Napisano 25 Czerwca #560053 UB Team Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca na nie brak logicznego myslenia gdy chitowales wiec nie wiadomo czy teraz nie bylo by to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 25 Czerwca #560054 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca A jednak się wypowiem zawsze to +1 post xD Zaczynając od Twojej kultury albo jej braku ;) Między wierszami tak się wypowiem jesteś modem bo brat Ci podanie akceptował z pizdy jak by się więcej ludzi wypowiedziało na nie to byś nic nie miał XD I kończąc na fakcie że latałeś odjebany a może dalej grasz jak brat na ruskim cs XD No jakoś tak na nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 30 Czerwca #560114 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Czerwca Odrzucone. Powody wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 30 Czerwca #560115 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Czerwca Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi