*MiyaGu* Napisano 26 Czerwca #560068 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca Przypomnienie zasad Osobą "nieznajomą" w poprzednim temacie był sobie @ ShiawaseXd A teraz czas na następną osobę :> Więc tak: niegdyś admin na gunxp (w sumie to nadal mam flagi jak się ostatnio okazało gdy wszedłem sobie postrzelać xD). Przygodę z Pochylnią zacząłem od Paintball'a a konto założyłem w celu odbanowania się po niesłusznych ss'ach. Aktualnie nie grywam. Lubie słuchać metalu. —> To On zastrzelił legendarnego gracza Czarny10 Wiesz o kim mowa? Zgaduj :> Mumin. i Szczery dodali reakcje 1 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 26 Czerwca #560069 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca jebac dojczlandera jebanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 26 Czerwca #560070 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca Mrozik xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 30 Lipca Autor #560450 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca Osobą "nieznajomą" był @ Mroźny . Jak na razie koniec 1 edycji. Dziękuję za wzięcie udziału w zabawie . Stay tuned Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 30 Lipca Autor #560451 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi