*MiyaGu* Napisano 5 Lipca #560177 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca Jesteś osobą rozrzutną jeśli chodzi o wydawania pieniędzy czy oszczędzasz? /tak pół na pół trochę xD Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 5 Lipca #560180 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca Nie wiem bo wiecznie nie mam kasy xd *MiyaGu* dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 5 Lipca #560182 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca Oszczędna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 5 Lipca #560183 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca Nie mam kasy nie wiem jak to się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 6 Lipca #560185 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca panie portfello co się panu stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 6 Lipca Autor #560190 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi