*MiyaGu* Napisano 18 Lipca #560322 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lipca Co lubisz robić w upalne dni? Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 18 Lipca #560327 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lipca Na pewno nie podejmować się żadnych aktywności na dworze xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 18 Lipca #560328 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lipca 38 minut temu, Mumin. napisał: Na pewno nie podejmować się żadnych aktywności na dworze xd a co ja mam powiedziec jak mi opalenizna sie trzyma nawet do grudnia, na sylwka byli w szoku ze ja jeszcze brazowy bylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 19 Lipca #560332 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi