CwaNiaK01 Napisano 14 Sierpnia #560625 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia SIemaneczko wszystkim jestem Daniel 31 jak w morde strzelił juz na karku Wpadłem do was popykać na serwery koleżanka mnie zaprosiła na wasz Cs Go DD2 😁 Serwerek petarda Tylko sprowadźcie tam administacje 😜 Wpadnę na inne serwerki jeszcze do was postrzelamy się 😎 Z farcikiem mordki na CS Go DD2 gram pod nazwą ^_^ CwaniaK ^_^ ✌🏼 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 14 Sierpnia #560626 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia Hejo Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 14 Sierpnia #560627 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 14 Sierpnia #560632 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 22 Sierpnia #560726 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi