KUNG FUHRER Napisano 16 Sierpnia #560647 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia Twój nick podczas grania: KUNG FUHRER Godzina, data zdarzenia: 16.08.2024 4:24 Mapa: gg_33_circa Link do screenów: https://www.mediafire.com/file/5o0ydttvga2bmud/ssy.rar/file STEAM_ID / IP: 164.127.219.226 Wstawiam wszystkie SS-y z dzisiejszego dnia, gdyż nie ma takich stricte 5 pod rząd z jednej mapy. w dniu dzisiejszym zakupiłem VIP-a, grałem sobie tak jak zwykle no i w pewnym momencie dostałem bana. Proszę o UB ze względu na to iż nie zniżam się do takiego poziomu jak cheaty, co widać na SS-ach. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 16 Sierpnia #560649 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia Dzięki za ssy, po takiej ilości powinieneś mieć 'bana' na powód wstaw zrzuty na forum, ale teraz bana nie dostałeś i nie musiałeś tego tematu pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 16 Sierpnia #560650 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia Temat został przeniesiony do Archiwum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi