Administrator VisTeR.' Napisano 21 Sierpnia #560716 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia Witajcie, wraz z @ aquax po ciężkiej batalii i nieprzespanych nocach przygotowaliśmy nową zaktualizowaną wersję stylu na forum. Klasycznie przy zmianach mogą wystąpić jakieś błędy i problemy. W temacie można zgłaszać smutki, żale, pochwały, co jest ok a co jest do poprawy a co powinno zostać wyrzucone A teraz pora na CS'a... Szczery, kameleonn, Mumin. i 1 inny dodali reakcje 2 1 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 22 Sierpnia #560720 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2 tygodnie temu miałem wypłatę, a już nie mam kasy A nie, czekaj... Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 25 Sierpnia #560753 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia Po najechaniu na "Dołącz" przy dc informuje o skopiowaniu ip (zrzut) oraz kopiuje napis "Dołącz" Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczwany Lis Napisano 25 Sierpnia #560758 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia Dodaję pochwałę Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 25 Sierpnia #560760 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 11 godzin temu, Bewi napisał: Po najechaniu na "Dołącz" przy dc informuje o skopiowaniu ip (zrzut) oraz kopiuje napis "Dołącz" https://discord.gg/TGwFCq2c Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emausik Napisano 25 Sierpnia #560761 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia O to moje żale, które jeszcze przed aktualizacją napisałem, a po update'cie się nie zmieniło: Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi