terqs Napisano 24 Sierpnia #560744 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia Twój nick podczas grania (Jeżeli banicja jest na innym nick również go podaj.): TerqS Godzina, data zdarzenia: 16:27 +- Serwer i mapa: de_nuke 4 maps Opis zdarzenia: no grałem sobie, staty miałem 25/0 bodajże i kolega mnie sprawdzał i dał bana z takim powodem STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:5002146 Link do demka: https://megawrzuta.pl/download/536e3944853ccadb049c048bdfb0b557.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 24 Sierpnia #560750 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia Grałeś wczoraj więc prosiłbym pozostałe 2 demka o końcówce 2 i 3 terqs dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terqs Napisano 24 Sierpnia Autor #560751 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia (edytowane) W dniu 24.08.2024 o 21:06, Szczery napisał: Grałeś wczoraj więc prosiłbym pozostałe 2 demka o końcówce 2 i 3 Wrzucę w poniedziałek bo nie ma mnie na weekend w domu, mogłeś w powodzie napisać od razu to bym wrzucił 3 części. 2 i 3 demko: https://megawrzuta.pl/download/7bd0957f04a0746cdeb4a5d9eba4f9cb.html Edytowane 26 Sierpnia przez terqs wrzucenie demek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 26 Sierpnia #560781 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia Dzięki za pozostałe demka Wspomaganie stref +duckowania, nadzwyczajne widzenie przez SG/FB nadmiar żeby to było fartem. Na inferno FOV chyba nie zgrany, 2 przeskoki = za mało na werdykt. Na mirage fajne widzenie przez ściany, albo wystrzały przed wyskokiem przeciwnika. Ogólnie demka zostawiły za sobą taki syf że nasuwa się pytanie co to jest, ciekawe co wargod by wykrył. Wracając, dużo wykryć części kodów i na tyle dużo że ban zostaje, bo nie mam ochoty się bawić i testować Ciebie na czym grasz i na czym psujesz rozgrywke innym. A i jeszcze jeśli mam doczynienia ze STEAMEM, sprawdzam z reguły historie w web, a twoja jest dość ciekawa, jeśli to jakiś hppk to niestety tak średnio da się to ukryć bo wykrycia są possible dem scanner bypass. *MiyaGu* dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 26 Sierpnia #560782 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi