Bewi Napisano 25 Sierpnia #560754 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia Dobry! Nazywam się Mateusz głównie spotykany pod nick'iem "Bewi". Zajmuję się sprawami dotyczącymi cs 1.6 oraz pomaganiem z problemami na platformie steam. Miłego! *MiyaGu* dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 26 Sierpnia #560773 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia Hejka Bewi dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 26 Sierpnia #560777 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia Elo Mari, zapraszam do aktywnego udzielania się na czatboxie i w tematach. :) Przy okazji męczy mnie taki problem -> Może Ty pomożesz:) *MiyaGu* dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 30 Sierpnia Autor #560822 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia W dniu 26.08.2024 o 22:15, Mumin. napisał: Elo Mari, zapraszam do aktywnego udzielania się na czatboxie i w tematach. :) Przy okazji męczy mnie taki problem -> Może Ty pomożesz:) Jestem w stanie ci pomóc, na luzie. Napisz pv by tutaj nie robić spamu. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dypson Napisano 1 Października #561106 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 4 Października #561129 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi