*MiyaGu* Napisano 26 Sierpnia #560769 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia Na jaką rzecz najgłupiej wydałeś/aś pieniądze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emausik Napisano 26 Sierpnia #560774 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia Za dzieciaka chyba było tego dużo, ale kiedyś kupiłem nową kartę graficzną, ale nie nadawała się do gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 26 Sierpnia #560780 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia tez na randke ;p *MiyaGu* dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 27 Sierpnia #560783 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 500zł na słuchawki do telefonu, których użyłem i potem oddałem je siostrze XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Born Napisano 27 Sierpnia #560784 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia Nie było takiej rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 27 Sierpnia Autor #560786 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi