fifi Napisano 17 Września #561001 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września Dzień dobry, Twój nick podczas grania (Jeżeli banicja jest na innym nick również go podaj.): kocham Godzina, data zdarzenia: około 21:10 Serwer i mapa: aim_map Opis zdarzenia: Admin Klima na serwerze AIM/HS dał mi bana na 30min za lagi, gdzie takiej sytuacji nie miało miejsca. Zwyzywał mnie na mikrofonie (chciał się pochwalić koleżance). Jest to kolejna sytuacja tym razem juz wstawiam demo dla dowodu. STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 10 minut i 56 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : kocham [AMXBans] Powod : ' Lagi ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 159901826 ' [AMXBans] Twoje IP : ' XXXXXXXXX8 ' [AMXBans] =============================================== Link do demka: megawrzuta.pl/nmnpfbnw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 18 Września #561018 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Września Nie slyszałem żadnych wyzywek na demku , jezeli chcesz zlozyc skarge to w dziale skarg, bo wiadomo do czego ten dzial sluzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 18 Września #561019 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Września Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi