baryy Napisano 2 Października #561116 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października Witam dostałem takiego bana tak bez powodu chce zeby to sie naprawiło bo ja nie mam żadnych ss w forderze i jak ja mam grać xd bez przesady dopiero co kupiłem s-vipa i dostałem bana haha 😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 3 Października #561119 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października Zastosuj wzór a demka znajdziesz w folderze cstrike //// Edit MiyaGu @ KiciaaBDG nie wypowiadaj się w dziale UBT, jeżeli nie ma takiej potrzeby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baryy Napisano 4 Października Autor #561124 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października ALE ja nie mam zadnego demko w folderze cstrike szukałem cała noc i nic nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KiciaaBDG Napisano 7 Października #561143 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października W dniu 3.10.2024 o 00:23, baryy napisał: Witam dostałem takiego bana tak bez powodu chce zeby to sie naprawiło bo ja nie mam żadnych ss w forderze i jak ja mam grać xd bez przesady dopiero co kupiłem s-vipa i dostałem bana haha 😂 Powód raczej jest (wstaw demko z 3 ost map) a to że kupiłeś vipa nie znaczy ze admin nie może cię zbanować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 10 Października #561167 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października @ Mumin. zamknij to chłop ost bym w niedziele i tam nie ma tego demka -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 10 Października #561168 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października Brak zainteresowania tematem. CL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 10 Października #561169 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi