baryy Napisano 2 Października 2024 #561116 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2024 Witam dostałem takiego bana tak bez powodu chce zeby to sie naprawiło bo ja nie mam żadnych ss w forderze i jak ja mam grać xd bez przesady dopiero co kupiłem s-vipa i dostałem bana haha 😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 3 Października 2024 Multi Admin UB Team #561119 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2024 Zastosuj wzór a demka znajdziesz w folderze cstrike //// Edit MiyaGu @ KiciaaBDG nie wypowiadaj się w dziale UBT, jeżeli nie ma takiej potrzeby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baryy Napisano 4 Października 2024 Autor #561124 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2024 ALE ja nie mam zadnego demko w folderze cstrike szukałem cała noc i nic nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KiciaaBDG Napisano 7 Października 2024 #561143 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2024 W dniu 3.10.2024 o 00:23, baryy napisał: Witam dostałem takiego bana tak bez powodu chce zeby to sie naprawiło bo ja nie mam żadnych ss w forderze i jak ja mam grać xd bez przesady dopiero co kupiłem s-vipa i dostałem bana haha 😂 Powód raczej jest (wstaw demko z 3 ost map) a to że kupiłeś vipa nie znaczy ze admin nie może cię zbanować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 10 Października 2024 Admin GO MOD 4MAPS Donator #561167 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2024 @ Mumin. zamknij to chłop ost bym w niedziele i tam nie ma tego demka -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 10 Października 2024 Donator UB Team #561168 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2024 Brak zainteresowania tematem. CL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 10 Października 2024 Donator UB Team #561169 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2024 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi