dypson Napisano 7 Października #561142 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października Nick na serwerze: dypSon_ Wiek: 20 Znajomość AMXX (0/8) : 6 Doświadczenie: Byłem adminem na paru serwerach typu Jb/zm Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Nie Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem:Tak SID:STEAM_1:0:1214681607 Link do profilu na STEAM:- Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/dypSon_/51.77.56.102:27015/ Kontakt: Forum / Dc lvckyy2339 Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać? (kilka zdań o sobie): Jestem dosyć często na serwerze oraz myślę że dosyć lubiany przez graczy , nie mam z nikim konfliktu bardzo polubiłem ten tryb oraz co najważnejsze aktualnie na serwerze panuje Brak jakiej kolwiek dyscypliny poprzez braki kadrowe w Administracji. Wiem że nie spełniam wszystkich wymogów lecz myślę że przez zaistniałą sytuacje którą przytoczyłem możemy przymknąć na to oko. Do złożenia Podania właśnie popchnęło mnie 3 cheaterów obecnych na serwerze , a ja mogę tylko siedzieć i na to patrzeć więc postanowiłem to zmienić Liczę na Pozytywne rozpatrzenie podania. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 16 Października #561198 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października Nie tak często jak od tyg Cię nie było na servie. Trzech haxów na servie, demko na forum ubt też od czegoś jest. Jak poprawiasz aktywność to czemu nie adminów nigdy dosyć na serwerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 28 Października #561251 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października Nie grasz na serwerze. Odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 28 Października #561252 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi