Klosu Napisano 13 Grudnia #561428 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Grudnia Twój nick podczas grania (Jeżeli banicja jest na innym nick również go podaj.): klosu Godzina, data zdarzenia: 13 Dec 2024 - 17:44:48 Serwer i mapa: gun game, gg_33_circa Opis zdarzenia: Jak tu opisać moje zażenowanie wobec admina, wczoraj przedłużył mi bana którego dzień wcześniej odczekałem, dzisiaj podobno znalazł u mnie jakieś szybkie ruchy podczas gry. STEAM_ID / IP: 76561198092418631 Link do demka: https://upload.city/0wgWGqKQ34oy/file Szczery dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 13 Grudnia Multi Admin UB Team #561429 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Grudnia Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi