zgr1233 Napisano Wtorek o 21:50 #561470 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 21:50 Twój nick podczas grania (Jeżeli banicja jest na innym nick również go podaj.): kiedys bylem pro [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: kiedys bylem pro ||| IP: 178.42.146.176 ||| SteamID: STEAM_1:0:1103453630 ||| Admin banujacy: F@z3r__PL ||| Powod: Demko na forum ||| Ban utworzony: 17.12.2024 - 18:35:30 ||| Dlugosc: Na zawsze ||| Serwer: [GXP DM] ★ POCHYLNIA ★ Gun XP Mod ★ 1s1k (cs_wiocha) ||| Pozostaly czas: Na zawsze ||| Wygasnie: Nigdy [GXP]-------------Pochylnia-------------[GXP] [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : kiedys bylem pro [AMXBans] Powod : ' Demko na forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1103453630 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 178.42.146.176 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/player/snjhokecnervaeltjnw.wav' Kicked Opis zdarzenia: grałem sobie Link do demka: szukałem ale nigdzie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano Wtorek o 21:54 Donator UB Team #561471 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 21:54 Demko znajdziesz tutaj -> jak masz cs na steam, a jak ns to -> pod nazwą GXPPoch1-3.dem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgr1233 Napisano Wtorek o 21:56 Autor #561474 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 21:56 mam tylko jakieś stare demko nagrane pól roku temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano Wtorek o 21:58 Multi Admin UB Team #561475 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 21:58 priv, napisz mi jaką masz wersje cs'a Brak demka, pliki poprawione i następne demka będą kręcone normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano Wtorek o 22:18 Multi Admin UB Team #561476 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 22:18 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi