m1g66 Napisano 23 godziny temu #561513 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 godziny temu Twój nick podczas grania (Jeżeli banicja jest na innym nick również go podaj.): tak Godzina, data zdarzenia: 19.12 21:43 Serwer i mapa: GunXpMod mapa nieznana Opis zdarzenia: Grałem po prostu na serwerze nic sie nie działo. Dzisiaj chciałem wejść na serwer a tu patrze że jestem zbanowany więc założyłem ten temat. STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:157854916 Link do demka: https://www.mediafire.com/file/d0s7jh92d0c0tc1/tak.rar/file Szczery dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 22 godziny temu Donator UB Team #561514 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 22 godziny temu @ FazerPL prosze Ciebie o rozpisanie demka z mapy na ktorej byl ban (najnowszego po dacie modyfikacji) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi