syzrk Napisano Poniedziałek o 19:56 #561563 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:56 Twój nick podczas grania (Jeżeli banicja jest na innym nick również go podaj.): syzrk Godzina, data zdarzenia: 23 Grudnia 2024 - 20:45:24 Serwer i mapa: GXP Opis zdarzenia: dopiero co dostałem ub, 5 minut na serwerze i kolejne demko mam wstawiać, dajcie mi perma bez odwołania następnym razem bo to jest śmiech na sali i szkoda czasu STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:16978131 Link do demka: https://www.mediafire.com/file/s6towxctj9f2009/GXPPoch1.dem/file Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano Wtorek o 12:07 Donator UB Team #561576 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 12:07 prosze o dodanie 2 pozostałych demek. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syzrk Napisano Wtorek o 15:16 Autor #561579 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 15:16 mam tylko gxppoch1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 19 godzin temu Multi Admin UB Team #561638 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 19 godzin temu Wstawiłeś demko z poprzedniego odwołania się od bana, nawet linku nie zmieniłeś, jeżeli wstawisz z dnia bana można zacząć rozpisywać. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi