Skocz do zawartości

Podanie na admina

Opentany

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na serwerze: pochylnia.pl
Znajomość AMXX (7/8) : 
Doświadczenie: w miarę 
Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: tak 
Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem:tak 
Link do profilu na STEAM:
 /
Link do profilu na Game Tracker:https://pochylnia.pl/
Kontakt: [email protected]
Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać? (Bo jestem zabawny i odpowiedzialny za swoje czyny. Jestem miły .Dużo gram w CS.1.6 ): 

Edytowane przez Opentany

• Admin GO MOD 4MAPS

Rozumiem że na serwie grasz z nickiem pochylnia.pl - ok jak kto lubi nie oceniam zaraz do tego wrócimy 
Tak każdy zna amx na 7 -8 a potem problemy z ssami ale + 
- śmiem wątpić w to czytanie ze zrozumieniem :/  patrząc co wpisałeś jaki nick masz 
linki do profilu steam nie podałeś ( ale wiem że grasz na steam) 
Gt też nie umiesz dodać czy ogarnąć -----> https://www.gametracker.com/player/Opentany/51.77.56.102:27015/ 
Rozumiem że zawsze jak ktoś będzie chciał do cb napisać to ma walić wiadomości na skrzynkę.... 
Problem polega na tym że niczym się nie wyróżniasz nic nie zgłaszasz, podania napisanego na odpierdol bardziej nie wiedziałem, grasz bo grasz przez mikro nie godasz nawet na czacie nie piszesz + twoje umiejętności granie nie powalają, wątpię być umiał rozpoznać haxa czy też nie. 
Ale są sw może jak poprawisz podanie to ktoś to zauważy 

@ Opentany