Skocz do zawartości

Odwołanie od decyzji bana

WaleGary69

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, pisze po raz drugi w sprawie odwołania demka do ostaniego bana. Zalezy mi aby dostac Ub. Jezeli bym czitowal ,darowal bym sb ponowne pisanie tutaj. Czytalem ponizej cala analize Admina po obejrzeniu demka.  Duzo pisal o szybkiej reakcji strzalow na przeciwnika. Powiem i dodam wszystkie argumenty swoje. Jezeli chodzi o reakcje to mam monitor 1ms 240hz benq, typowo do cs'a. Gram only na steam. Sam jestem przeciwny czitowania i lubie czysta grę.W cs2 mam 3700h gry wiec troche doswiadczenia zdobylem a w tym zero banow za cheaty i w tym podobne. Mam jeszcze dwa demka ktore ponizej podesle w linku.

Twój nick podczas grania (Jeżeli banicja jest na innym nick również go podaj.): Gary |h3Re 
Godzina, data zdarzenia: 
26 Grudnia 2024 - 00;18
Serwer i mapa: Gun XP, 1s1k (gg_strelbak)
Opis zdarzenia: grałem normalnie  i nagle ban
steam id: 
STEAM_0:1:92446968

link do pozostalych dwoch demek z pochylni z 23 grudnia:

https://www.mediafire.com/file/vjn4hy2fbbfc2ue/GXPPoch2.dem/file

https://www.mediafire.com/file/mlctdh2byyyuot8/GXPPoch3.dem/file

Moze wyglada moja gra chaotycznie, ale nie jest udawana jak to Admin po obejrzeniu napisał. Prosze raz jeszcze o weryfikacje. To wszystko co mam z agumentow na swoja obrone. 

Pozdrawiam

• Opiekun ONLY DD2 / AIM HS
  • Multi Admin
  • UB Team

fajne odwołanie jeszcze fajniej jakbyś zobsczyl rozpiskę i czasy wyjaśnił, kiedyś tak ludzie robili z czym że nie odpisywali wszystkie akcje jako 'normalne'

2;59  1 strzal celny reszta obok przeciwnika

4;09 przeciwnik dopiero jak padl jest przejscie na drugiego zawodnika ( tempo demka 1/4 ladnie oddaje jak jest)

5;01 dostalem w glowe ale oddaje niecelne strzaly ponad typa

7;24 dwoch przeciwnikow (wyjscie za sciany drugiego i probowanie go zabic)

7;31 podejscie pod celownik drugiego typka

7;40 bylo napisane ciegniecie za modelem,gdzie dopiero zobaczylem goscia jak podskoczyl za boxa i nie widze sam w tym dziwnego

8;20 strzelanie w typa w kuckach, nie dalem rady go zabic, to po wyjsciu za boxa typa od prawej zaczalem w tego strzelac, ktory byl blizej

8;34 normalne strzaly w typa co z gory zlecial

Ogladalem wszystkie akcje w szybkosci 1/4 i tam widac jak bylo z celnoscia i to co napisalem na podane czasy. Jeżeli by mi nie zalezalo,aby wam udowodniać,ze jestem czysty juz dawno bym sb darował oraz ponowna samodzielna analize czasow podanych przez Admina.

Pozdrawiam i czekam na dalszy  werdykt

• Admin GO MOD 4MAPS
  • Donator
  • Dziewczyna

To oglądałam i wystarczy mi tyle ----> https://www.mediafire.com/file/vjn4hy2fbbfc2ue/GXPPoch2.dem/file

1:10 +/-
2:46 1/4 podążanie za modelem +/-
2:59 +b modelowo
4:09/10 1/4+b
5:01 modelowo
7:24 do 32 +b
8:20 kilka ruchów celownika na model +b
8:34 przeskok +b

*MiyaGu*,

Edit:/

Ban zostaje 

• Admin GO MOD 4MAPS
  • Donator
  • Dziewczyna

ZBANOWANY CIEŃ.png

Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora.
Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post.

Pozdrawiamy,
Administracja Pochylnia.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...