Szukam bana Napisano 3 Stycznia #561807 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia Cześć, w koncu trzeba sie przywitać. Jestem Michał, mam 32 lata, mieszkam w Będzienie. Pykam na GXP, ale odwiedze też inne serwery. Mam nadzieję na dobrą zabawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 3 Stycznia Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna #561808 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia Hej, wbij czasem na 4mapsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 3 Stycznia Donator UB Team #561811 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia Siemka Michał, miło Cię poznać, zachęcam do udzielania się na forum jak i na serwerach, pozdro. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq Napisano 4 Stycznia #561820 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia heja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inkwizytor Napisano Środa o 18:00 #561941 Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 18:00 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano wczoraj o 16:25 Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna #561973 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 16:25 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi