Szukam bana Napisano Piątek o 18:02 #561807 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 18:02 Cześć, w koncu trzeba sie przywitać. Jestem Michał, mam 32 lata, mieszkam w Będzienie. Pykam na GXP, ale odwiedze też inne serwery. Mam nadzieję na dobrą zabawe. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano Piątek o 18:09 Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna #561808 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 18:09 Hej, wbij czasem na 4mapsa Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano Piątek o 21:37 Donator UB Team #561811 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 21:37 Siemka Michał, miło Cię poznać, zachęcam do udzielania się na forum jak i na serwerach, pozdro. :) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq Napisano Sobota o 12:50 #561820 Zgłoś Udostępnij Napisano Sobota o 12:50 heja Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi