Berecikowy1233 Napisano Sobota o 17:01 #561836 Zgłoś Udostępnij Napisano Sobota o 17:01 Nick na serwerze: Berecik^^ Wiek: 23 Znajomość AMXX (0/8) : 6 Doświadczenie: Od dzieciaka gram w cs1.6 gra nie jest mi totalnie obca można powiedzieć ,że się na niej wychowałem :D Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Tak Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem: Tak SID: 76561199118141456 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199118141456/ Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Berecik^^/145.239.237.108:27385/ Kontakt: Steam ,forum Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać? (kilka zdań o sobie): Myślę,że przyda się dodatkowa para rąk do pomocy. Nie ukrywam siedząc na serwerze zauważyłem ,że aktywność adminów nie jest duża ,a dodatkowa osoba zawsze się przyda do pilnowania porządku. Mam doświadczenie w byciu administratorem serwera ponieważ tą posadę miałem już kilka razy podczas swojej przygody z cs ,która trwa do tej pory i raczej szybko sie nie skończy Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UB Team kameleonn Napisano Sobota o 19:22 Moderator Discord Premium #561841 UB Team Zgłoś Udostępnij Napisano Sobota o 19:22 admin zawsze sie przyda okres probny 2tygodnie i zoabaczymy co z ciebie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano Niedziela o 01:35 Multi Admin UB Team #561845 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 01:35 Oj przyda się bardzo admin na ten serwer bo ostatnio jest słabo z aktywnością od momentu wprowadzenia nowego systemu, wymóg jest jeden -regulamin banowania, ale jak potrafisz czytać ze zrozumieniem to sobie poradzisz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano Niedziela o 08:20 #561847 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 08:20 Zapraszam na PW/STEAM/DC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano Niedziela o 08:20 #561848 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 08:20 Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi