Skocz do zawartości

Podanie admin TrojaN

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na serwerze: TrojaN
Znajomość AMXX (0/8) : 7
Doświadczenie: Byłem adminem w ciągu 7 lat koło 11 razy na rożnych serwerach
Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam:Na ten moment nie ale w razie potrzeby jestem w stanie zakupić
Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem:Oczywiście
Link do profilu na STEAM:brak.
Link do profilu na Game Tracker:
https://www.gametracker.com/player/TrojaN/51.77.56.102:27015/
Kontakt: [email protected]
Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać? (kilka zdań o sobie): Gram bardzo krótko moim zdaniem na serwerze ale widzę dużo rzeczy do poprawy, naprzykład ludzi którzy grają na odpale, nie wykonywują celi mapy, uprzykszają celowo innym grę oraz bezczelnie wcelowują się w podłogę strzelając head'a oraz chęć pomocy graczą. Myślę że serwery na których grałem i miałem okazję pomagać graczą w przyjemnej i czystej grze osiągały sukcesy. Miałem również kilka swoich serwerów co umożliwia pomoc w organizacji rozwoju kolejnych serwów. Pozdrawiam i proszę o pozytywne rozpatrzenie.

• Admin GO MOD 4MAPS

Ktoś powinien dodać pk do podań " ile czasu możesz poświęcić na siedzenie na serwerze" 
Podanie jak podania ni jak idzie to sprawdzić bo nikt Cię nie zna wbiłeś napisałeś i kilka razy na dzień sprawdzasz czy może się dostałeś. ( taki człowiek widmo) 
Samo gt jest bardzo słabe 3 dni przegrałeś, jako admin to chyba co dzień się powinno siedzieć chociaż by godzinę lub 2. 
Tyle tych odpałów a nie widziałem żadnego zgłoszenia nawet głupiego wpisu na sb że ktoś na haxach gra ( chyba że czekasz żeby ich dojechać samemu to co innego ) 
Dodam jeszcze że siedzę co dzień na serwie i nie widziałem Cię ani razu. 

Na ten moment jestem na nie, tematu nikt nie zamknie za tydzień zobaczę jak poprawiłeś swoje gt + może uda Ci się kogoś zgłosić do odpowiedniego działu zawsze to też jakiś +