Bohenek Napisano Niedziela o 20:16 #561869 Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 20:16 Twój nick podczas grania (Jeżeli banicja jest na innym nick również go podaj.): мошенника Godzina, data zdarzenia: 05 Jan 2025 - 21:01:06 Serwer i mapa: xpmod fy_iceworld Opis zdarzenia: gram sobie i dostaje bana za aimlocka (to bardzo dobry komplement), aczkolwiek nie posiadam nic z takich typu rzeczy, dodam, że grałem na steamie na koncie gdzie w cska 1.6 mam ponad 3000 godzinek link do konta: Społeczność Steam :: мошенника STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:209473273 Link do demka: https://www.mediafire.com/file/6ndvns7vo67yate/GXPPoch1.dem/file Szczery dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano Niedziela o 20:40 Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna #561872 Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 20:40 @ FazerPL zapraszam do rozpisania demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FazerPL Napisano Niedziela o 21:04 #561873 Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 21:04 Ogladnalem demko w zwolnionym tempie. Zmylil mnie ten wysoki sensinitivy. Bardzo przepraszam o niesluszne oskarzenie. @ *MiyaGu* Prosze o jak najszybsze UB. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano Niedziela o 21:44 Multi Admin UB Team #561875 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 21:44 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi