*MiyaGu* Napisano 8 Stycznia Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna #561933 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia Jaką umiejętność uważasz za najbardziej niedocenianą w dzisiejszych czasach? Szczery dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emausik Napisano 8 Stycznia #561937 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia Wydaje mi się, że umiejętność słuchania jest dziś niedoceniana. Takiego prawdziwego, gdzie poświęcasz drugiej osobie swoją pełną uwagę, zamiast tylko czekać na swoją kolej, żeby coś powiedzieć. To buduje relacje i daje ludziom poczucie, że są ważni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 8 Stycznia Donator UB Team #561939 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia Bycie dobrą osobą, umiejętność, którą posiadaja nieliczni w tych czasach Emausik dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 8 Stycznia Multi Admin UB Team #561945 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia chamstwo, jestem chujem i nikt mnie nie docenia oprócz Artura ,ale i on ostatnio mniej mi życzy źle:< *MiyaGu* dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bohenek Napisano 8 Stycznia #561948 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia umiejętność dążenia do celu, większość rezygnuje na pierwszym zakręcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 9 Stycznia Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna Autor #561953 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 9 Stycznia Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna Autor #561954 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi