*MiyaGu* Napisano Środa o 16:21 Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna #561933 Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 16:21 Jaką umiejętność uważasz za najbardziej niedocenianą w dzisiejszych czasach? Szczery dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emausik Napisano Środa o 16:35 #561937 Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 16:35 Wydaje mi się, że umiejętność słuchania jest dziś niedoceniana. Takiego prawdziwego, gdzie poświęcasz drugiej osobie swoją pełną uwagę, zamiast tylko czekać na swoją kolej, żeby coś powiedzieć. To buduje relacje i daje ludziom poczucie, że są ważni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano Środa o 17:22 Donator UB Team #561939 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 17:22 Bycie dobrą osobą, umiejętność, którą posiadaja nieliczni w tych czasach Emausik dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano Środa o 19:19 Multi Admin UB Team #561945 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 19:19 chamstwo, jestem chujem i nikt mnie nie docenia oprócz Artura ,ale i on ostatnio mniej mi życzy źle:< *MiyaGu* dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bohenek Napisano Środa o 20:37 #561948 Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 20:37 umiejętność dążenia do celu, większość rezygnuje na pierwszym zakręcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 12 godzin temu Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna Autor #561953 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 12 godzin temu Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna Autor #561954 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi