pixel. Napisano wczoraj o 12:01 #561969 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 12:01 Siema, jako że rzadko bywam na forum jakiegokolwiek serwera przywitać się zawsze powinno ;) Mam na imię Piotrek, 22 lata w CS'ie trochę już siedzę (ogólnie noob) głównie jakieś dd2 ale mega Mi siadł wasz GXP. Mam nadzieję że będziemy mogli razem popykać! Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bohenek Napisano wczoraj o 15:44 #561972 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 15:44 Siema i widzimy sie na serwerze Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano wczoraj o 16:25 Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna #561974 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 16:25 Hej Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szukam bana Napisano wczoraj o 16:55 #561979 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 16:55 Cześć :) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi