pixel. Napisano 10 Stycznia #561969 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia Siema, jako że rzadko bywam na forum jakiegokolwiek serwera przywitać się zawsze powinno ;) Mam na imię Piotrek, 22 lata w CS'ie trochę już siedzę (ogólnie noob) głównie jakieś dd2 ale mega Mi siadł wasz GXP. Mam nadzieję że będziemy mogli razem popykać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bohenek Napisano 10 Stycznia #561972 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia Siema i widzimy sie na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 10 Stycznia Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna #561974 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szukam bana Napisano 10 Stycznia #561979 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia Cześć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 11 Stycznia Donator UB Team #562006 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia Witaj przyjacielu, wpadnij czasem na chatboxa popisać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 22 godziny temu Donator UB Team #562121 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 22 godziny temu Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi