Golomp Napisano Czwartek o 17:41 #562080 Zgłoś Udostępnij Napisano Czwartek o 17:41 Twój nick podczas grania (Jeżeli banicja jest na innym nick również go podaj.):'pdw Godzina, data zdarzenia: 16.01.2025 okolo 18:30 Serwer i mapa: GXP pochylnia mapa cs_max Opis zdarzenia: Pogralem kilka mapek nie ukrywam siadały fajne staty na mapkach po czym nagle dostaje bana za rzekome czitowanie jak wstawilem nizej ss z amxbansa screenow nie znalazlem mam jedynie dwa swoje ktore zrobilem na poczatku tej mapy mogę je dodać, demka nie potrafie znalezc dlatego jesli to nie problem prosilbym o pomoc(moge wbic nawet na udsotepnionym ekranie na jakimś discordzie i wszystko pokazać nie mam nic sobie do zarzucenia nigdy nie używach cheatów na wersji steamowej na której gram xd STEAM_ID / IP: [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 204380606 ' Link do demka: https://www.mediafire.com/folder/v160idjdfqurr/demka zrobilem edit jednak znalazlem tutaj link xd BUILD 3378 SERVER (0 CRC) Server # 41 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ' pdw [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 204380606 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.5.160.131 ' [AMXBans] =============================================== Kicked :"Zostales zbanowany :<" Szczery dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 8 godzin temu Multi Admin UB Team #562087 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi