Moderator Mumin. Napisano 9 godzin temu Donator UB Team #562086 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu a) Nigdy więcej nie używać gotówki b) Nigdy więcej nie używać karty płatniczej Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 7 godzin temu Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna #562090 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu Hmm myślę że gotówkę, bo rzadko chodzę z portfelem Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emausik Napisano 7 godzin temu #562091 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu Ja chyba mógłbym nie używać karty płatniczej Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pixel. Napisano 6 godzin temu #562092 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu Myślę że bez gotówki Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 1 godzinę temu Multi Admin UB Team #562095 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu b Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi