Moderator Mumin. Napisano Piątek o 16:49 Donator UB Team #562086 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 16:49 a) Nigdy więcej nie używać gotówki b) Nigdy więcej nie używać karty płatniczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano Piątek o 18:00 Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna #562090 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 18:00 Hmm myślę że gotówkę, bo rzadko chodzę z portfelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emausik Napisano Piątek o 18:06 #562091 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 18:06 Ja chyba mógłbym nie używać karty płatniczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pixel. Napisano Piątek o 19:27 #562092 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 19:27 Myślę że bez gotówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano Sobota o 00:03 Multi Admin UB Team #562095 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano Sobota o 00:03 b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano Sobota o 16:14 Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna #562099 Zgłoś Udostępnij Napisano Sobota o 16:14 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi