davidzio27 Napisano 24 Stycznia #562174 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia Twój nick podczas grania (Jeżeli banicja jest na innym nick również go podaj.): DIL0RELI0ZAN Godzina, data zdarzenia: 24.01.2025 - 01:30:29 Serwer i mapa: POCHYLNIA ★ Gun XP Mod ★ 1s1k (gg_33_circa) Opis zdarzenia: Normalna gra, sam ciekawy jestem co admin tam widział. Graczy jak na lekarstwo a gościu daje jakieś bany z czapy. STEAM_ID / IP: STEAM_1 : 0 : 1307391701 (nie mam steama ale taki mi sie wyswietla ) / IP 94.172.5.19 Link do demka: Brak jakichkolwiek demek z serwerów Pochylni. Zedytowałem ten plik CSXGuard wedle poradnika Szczerego i poprosiłem go o pomoc, natomiast po fakcie to już nic nie dało. Pozdro Szczery dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 24 Stycznia Multi Admin UB Team #562176 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl davidzio27 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi