*MiyaGu* Napisano 28 Stycznia Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna #562223 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia Co wolisz...? A) Bezkarnie obrabować bank, B) Bezkarnie ukraść dowolne dzieło sztuki, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSO. Napisano 28 Stycznia #562224 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia Wybierając między odpowiedziami A i B zacytuje pewien tekst piosenki, który pomógł mi tutaj podjąć jedyną słuszną decyzję "Jestem Monia, mów mi Monia Lisa. Dzieło sztuki, które chcesz polizać" jesli chodzi o takie dzieła szutki to wybieram odpowiedź B Pozdrawiam Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 29 Stycznia Donator UB Team #562230 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia B chyba łatwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 29 Stycznia Donator UB Team #562231 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi