Piesy Napisano wczoraj o 20:25 #562260 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 20:25 Nick na serwerze: Piesy Wiek: 19 (16.02 - 20) Znajomość AMXX (0/8) : 8 byłem op serwera kiedyś Doświadczenie: od 5 lat admin na różnych serwerach z przerwą roczną aktualnie support admin i op ubt na mh Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Owszem, posiadam Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem: Oczywiście SID:STEAM_0:0:617399133 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199195063994/ Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Piesy/145.239.237.108:27385/ Kontakt: Discord, steam, forum, mess jak będzie potrzeba Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać? (kilka zdań o sobie): Mam na imię Błażej mam 19 lat zaraz 20 jak napisałem wyżej, uczę się na kierunku technik informatyk, Czemu mnie wybrać? to dobre pytanie, sam nie wiem jaki wam powód dać, chęć rozwoju?, wsparcia administracji serwera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano wczoraj o 20:31 Multi Admin UB Team #562261 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 20:31 coraz cześciej widuje Cie na serwerze i od dłuższego czasu grasz, na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 15 godzin temu Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna #562262 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu Coś z gt jest nie tak, nie pokazuje czasów. Ale często Cię widzę na serwerze, doświadczenie - Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 2 godziny temu #562270 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Wszystko ustalone będzie na PW. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 2 godziny temu #562271 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi