eVo1 Napisano 17 Lutego #562427 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego Twój nick podczas grania 555 Godzina, data zdarzenia: 19:24 Serwer i mapa: GO:MOD 4MAPS de_inferno Opis zdarzenia: Gram na serwerze, po czym gracz o nicku "karol" pisze na czacie: "jula wez go zbanuj kurwe", nagle, po 1 minucie otrzymuje bana za "czitowanie" od administratora J U L A. Dodam że mam dowody na konsoli, i przesyłam ssa poniżej. STEAM_ID / IP: STEAM_1:0:440071115 Link do ssa: https://megawrzuta.pl/abuo7ggy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 17 Lutego Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna #562428 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego Średnio mnie obchodzi ten ss, @ eVo1 dodaj demka, które CI się automatycznie nagrywają (tam sie zacznie jazda xd) . Wejdź w csstrike i dodaj wszystkie demka jakie masz o nazwie 4maps pochylnia.dem . Spakuj je w jedną paczkę rar i dodaj tutaj https://www.mediafire.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eVo1 Napisano 17 Lutego Autor #562429 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego Nie mogę ich znalezc *MiyaGu*, 17 Lutego Powinieneś je mieć jak każdy inny, poszukaj dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eVo1 Napisano 17 Lutego Autor #562430 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eVo1 Napisano 17 Lutego Autor #562431 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego jedyne co mam z 4maps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 17 Lutego Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna #562432 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego Nie masz nic innego w csstrike z nazwa 4maps? @ Szczery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eVo1 Napisano 17 Lutego Autor #562433 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zot3rin Napisano 17 Lutego #562434 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego Może lepiej poszukać coś z nazwa "Poch"? Albo sortowanie według typu pliku i patrzeć wszystko co ma na końcu ".dem" *MiyaGu*, 17 Lutego Nie powinieneś się tutaj wypowiadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eVo1 Napisano 17 Lutego Autor #562435 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 17 Lutego Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna #562436 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego Na pewno z 4mapsa też musisz mieć, ale no ale na odpale to usunąłeś Mam mojego pova z czasu bana. https://www.mediafire.com/file/jqvk9grlhq6d9pt/555.rar/file 4.23 start 4:29 widzi ze idzie tam tt, nie mógł go słyszeć a w celowany w przejście. W ogóle ta akcja do czasu bana spalona (1/4 wielokrotne flicki na model) Nie mógł w stanie go słyszeć jak szedł tamtędy . Przeskok, nie było widać w ogóle modelu, strzały w głowę przez "scianke" tyle mi wystarczyło do bana. Demek nie dodasz, bo rzekomo "nie możesz znaleźć" Według mojej oceny i opinii ban zostaje. Niech się reszta rabinów wypowie w wolnej chwili. @ kameleonn @ Szczery @ Mumin. Aaa p.s z nuka nie mam pova bo za krótko byłam. Ale od razu jak weszłam to mi na Tobie się włączyła gra i dokładnie to samo co tu, 3 flicki idealnie na model postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 17 Lutego Multi Admin UB Team #562437 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego @ *MiyaGu* demko jest za krótkie i nie nadaje się jako dowód. Przedstawia jedną akcje na której nie można się opierać, przypominam co uzgodniliśmy na forum odnośnie demek. Mają być przedstawiane przez admina i powinny być dłuższe, aby dało się obejrzeć. Wracając do demek @ eVo1 nie korzystaj z wyszukiwarki tylko spróbuj ręcznie sprawdzić folder cstrike , nazwy demek new g_szNames[][] = { "4MAPSPoch1", "4MAPSPoch2", "4MAPSPoch3", "4MAPSPoch4" } Jeżeli nic z tego nie będzie napiszesz do mnie priv Szczery, 18 Lutego Brak demka, weryfikacja plików gry //UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 18 Lutego Multi Admin UB Team #562455 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi