zot3rin Napisano 18 Lutego #562456 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego No i co, no i cześć. Jestem Andrzej, w tym roku skończę 30. W cs 1.6 już nie pamiętam od których lat, ale z przerwami. Trochę coś tam umiem po polsku, ale nie bardzo, gramatyka to dramat na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 19 Lutego Multi Admin UB Team #562458 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego siema, ale że co nie umiesz po polsku? Skąd jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zot3rin Napisano 19 Lutego Autor #562459 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego Pisać nie umie, brakuję mi praktyki. Jestem z Mołdawii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 19 Lutego Multi Admin UB Team #562460 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego o kurwa .. myślałem że ukrainiec , a to nawet lepiej że z Mołdawii. Ja też pisać nie umiem, każdy z forum Ci to powie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zot3rin Napisano 19 Lutego Autor #562461 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego No mi nie obchodzi skąd jest osoba. Prawie na całym świecie mam znajomych. Raczej chodzi o tym jak człowiek się zachowuje, wszędzie są źle ludzi, są dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 19 Lutego Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna #562465 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 19 Lutego Donator UB Team #562468 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego Siemka, w której części Polski teraz mieszkasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zot3rin Napisano 19 Lutego Autor #562476 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego Podkarpackie województwo. Prawie na brzegu Wisły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szukam bana Napisano 21 Lutego #562499 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego Siemka kolego, zapraszam na GXP :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zot3rin Napisano 22 Lutego Autor #562512 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego Właśnie stąd do forum trafiłem 😅 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano Niedziela o 23:24 Donator UB Team #562707 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 23:24 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi