Prz3mo Napisano 19 Lutego #562479 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego Twój nick podczas grania (Jeżeli banicja jest na innym nick również go podaj.):Prz3mo Godzina, data zdarzenia:19.02.2025 - 23:54:41 Serwer i mapa:POCHYLNIA Gun XP Mod mapa: cs_max Opis zdarzenia:Człowiek na chwilę sobie chciał wrócić na serwer popykać a tu z niczego perm , nie wiem nawet co tu napisać . STEAM_ID / IP:STEAM_0:0:457583738 Link do demka: http://www.mediafire.com/folder/nn6zxsgzw84chqh,fhmjj5wb896u9ab,64mok8lwrrnesvc/shared Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 20 Lutego Donator UB Team #562480 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego @ Szczery wiesz co robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 20 Lutego Multi Admin UB Team #562481 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego Z demek do pobrania GXP1 , GXP2 skorzysta się z POV prz3ma skoro udostępnił POV1 css_nuke_2x2 5;33 1wszy obok, 2obok, 4kolejne w cel, rusz myszka w prawo, 5powrot w cel, ruch w prawo, 6 obok celu, 7 w cel, +/- 8;42 1frag i ruch w prawo obok celu strzal, zgubienie celu przy takiej dokladnosci skad bil w plecy +/- 9:05 8strzalow i ruch w prawo, powrot 9 +/-- 9:43 ubity cel, ruch na zrespionego TT,padaczka, przeskok celownika na CT oddany strzal, celownik zatrzymany za bardzo w lewo 10:20 strzal i smigniecie celownika w CT, za szybkie +/- 14;37 1TT, smigniecie cel i strzal w CT +/-- POV2 cs_max 3;32 z czym byl strzal z prawej, szybka reakcja +/-- 3;37 zmiana celu z oddaniem strzalu +/- 5;47 wyglada legit, ale strzaly w kolejne cele odbywaja sie rowno z ruchem celownika [info] 9;03 odrodzony CT sledzenie celu caly czas 15:32 kluczowa do bana, ktora teraz w zwolnionym tempie wydaje sie legit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz3mo Napisano 20 Lutego Autor #562484 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego To jest jakiś żart prawda ? przecież wiem że cele jak i ja sie non stop respią przecież to że ktoś bedzie z lewej czy mojej prawej to praktycznie pewne , pewnie wiele razy widać że próba predykcji też nie wychodzi przecież , po 2 strzał i kroki chyba też ułamek informacji dają o celu . Także nie wiem z jakiej racji po sprawdzeniu demka ktoś może mnie osądzać o jakieś programy trzecie , ale miło mi to czytać jak ludzie sądzą że jestem tak dobry a nie mam czitów . POZDRO Szczery, 20 Lutego To jest moja ocena, z 2 demek tak mało akcji wyciągniętych i żadnej nie uznałem na pełną spaloną. Czasem trzeba coś zobaczyć w zwolnionym tempie lub powtórzyć aby mieć zdanie. Werdykt ustali UBT ,czyli nie ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 21 Lutego Multi Admin UB Team #562494 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego Rozpiska od Julki css_nuke_2x2 5;33 +/-b trochę naturalnie to wygląda, szuka celów, 8;42 -b 9:05 -b 9:43 +b to dziwne akurat 10:20 +/-b troche szybko 14;37 +b cs_max 3;32 +/- b albo dobra reakcja albo przeskok, 3;37 +b tutaj 5;47 +b oglądałam kilkanaście razo i dla mnie +b 9;03 +b 15:32 +b Jako admin banujący nie widzę zbyt dużo dowodów na brak ub. *MiyaGu* dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 21 Lutego Multi Admin UB Team #562495 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi