lysy chuj Napisano 28 Lutego #562590 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego Witam, gram pod nickiem BelvederEnjoyer, zostałem zbanowany prawdopodobnie wczoraj ale już w momencie jak wyszedlłem z gry, nie mam ssow z tego momentu (prawdopodobnie admin ich nie zrobił bo nie mam ich w plikach gry) a w tytule bana w grze jest tylko info ze mam perm bana, nawet nie ma informnacji że moge te ssy wstawić, jest ktoś w stanie pomóc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 28 Lutego Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna #562591 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego @ lysy chuj Napisz odwołanie tutaj + podstaw się pod wzór : https://pochylnia.pl/forum/447-pozostałe-bany/ Twój nick podczas grania (Jeżeli banicja jest na innym nick również go podaj.): Godzina, data zdarzenia: Serwer i mapa: Opis zdarzenia: STEAM_ID / IP: Link do demka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 28 Lutego Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna #562592 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi