Skocz do zawartości

Podanie na Admina

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na serwerze: jolekdolek
Znajomość AMXX (0/8) : 7
Doświadczenie: 
Mam kilkuletnie doświadczenie w grze na serwerach CS 1.6, a także w administracji serwerów.
Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Nie.
Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem: Oczywiście
SID:
Link do profilu na STEAM:
Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/jolekdolek/51.77.56.102:27015/
Kontakt: discord: dojdus_
Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać? (kilka zdań o sobie): 
Mam na imię Wojtek, mam 20 lat i od wielu lat gram w CS 1.6. Znam doskonale mechanikę gry oraz jej społeczność. Jestem osobą odpowiedzialną, aktywną i zaangażowaną w życie serwera. Dbam o to, aby na serwerze panował porządek i dobra atmosfera. Posiadam doświadczenie w wykrywaniu cheaterów oraz egzekwowaniu regulaminu. Potrafię podejmować szybkie, sprawiedliwe decyzje i zawsze działam w interesie serwera oraz jego społeczności. Jestem dostępny praktycznie codziennie, co pozwoli mi na regularne pilnowanie serwera. Praktycznie codziennie ponieważ zdarzy się wyjazd w trasę na maksymalnie 3dni (sprawy firmowe). Jeśli zdecydujecie się na mnie, możecie być pewni, że serwer będzie wolny od oszustów, a każdy gracz będzie mógł cieszyć się uczciwą i przyjemną rozgrywką.

• Administrator

PODANIE PRZYJĘTE CIEŃ.png

Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera.

Pozdrawiamy
Administracja Pochylnia.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...