*MiyaGu* Napisano Poniedziałek o 18:05 Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna #562713 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:05 Jaka jest Twoja ulubiona mapa w cs 1.6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano Poniedziałek o 18:16 Donator UB Team #562716 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:16 Ze zwykłych to chyba jednak dd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emausik Napisano Wtorek o 15:05 #562722 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 15:05 Nie mam takich właściwie, bo na każdej, jaka jest mi znana umiem grać, ale jednej ulubionej nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano Wtorek o 20:06 Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna Autor #562726 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 20:06 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi