*MiyaGu* Napisano 10 Marca Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna #562713 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca Jaka jest Twoja ulubiona mapa w cs 1.6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 10 Marca Donator UB Team #562716 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca Ze zwykłych to chyba jednak dd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emausik Napisano 11 Marca #562722 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca Nie mam takich właściwie, bo na każdej, jaka jest mi znana umiem grać, ale jednej ulubionej nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 11 Marca Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna Autor #562726 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi