parpkar Napisano 19 Marca #562806 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca Możecie polecić jakieś ciekawe gry na smartfona? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 19 Marca Donator UB Team #562807 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca Archerro 2 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jagnates Napisano 24 Marca #562858 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca Najlepsze gry jakie trafiłem na telefon: 1. Vampire's Fall: Origins. Całkiem ciekawy rpg z turowym systemem walki. Choć ogólnie średnio przepadam za tym typem gier, ta wyjątkowo przypadła mi do gustu. 2. Galaxy on Fire 2 - kosmiczna strzelanina, zbieranie surowców, podróżowanie międzygwiezdne, które również ma jakąś tam fabułę. Cała reszta w jaką grałem to tandetne g*wno przepełnione reklamami i generalnie zabawa na góra 5 minut. Przy czym nigdy nie zapłaciłem za żadną grę mobilną. Być może wśród płatnych pozycji jest coś innego wartego uwagi. Ogólnie więcej propozycji znajdziesz na tej stronie https://gamingdojo.net/ Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 24 Marca Multi Admin UB Team #562859 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca nie gram ale mam na dysku Alien inwasion , spoko klikacz nie musisz wydawać chcesz bony to możesz oglądnąć reklamę ale nie wypierdala ci jej jeśli nie chcesz Northgard , rpg Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi