killer0 Napisano 28 Marca #562903 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca Twój nick podczas grania (Jeżeli banicja jest na innym nick również go podaj.): Killer0 Godzina, data zdarzenia: 28. Mar 2025 - 14:25:28 Serwer i mapa: de_mirage 4maps Opis zdarzenia: Gram od około miesiąca na serwerze od jakiegoś czasu zaczęło sie wyzywanie mnie przez innych graczy od "śmieci na wh" itd wczoraj zostałem wyzywany przez "ASPIRO" który płacze na czatboxie żeby mnie zbanować no a dziś dostałem bana od admina który też pisal mi "fajne wh" itd STEAM_ID / IP: STEAM_1:0:57834234 Link do demka: niestety mam demko tylko z mapy mirage na której dostałem bana ponieważ przed wejściem na de_mirage robiłem reinstall csa ponieważ miałem dziwne ścinki na serwerze a to zawsze pomaga ale jeżeli jedno demko to za mało to zawsze można sprawdzić demko z HLTV. No niestety nie mogłem przewidzieć że dostane bana z takim powodem akurat po reinstallu gierki i niestety z innych map nie posiadam demka. Tutaj demko z mirage: http://hostuje.net/file.php?id=8b60026c82e055f609fceec2d6a8f15b ASPIRO dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 28 Marca Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna #562908 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 1:03 +b 1:54 cała akcja +b 3:06 i wcześniej na model 4:09 to samo 4:34 +b 4:52 raczej zwykly skan co powtarza co runde 5:19 model 6:25 + 6:33 + 6:55 + 7:35 + 8:22 + 10:47+ 11:25 + 11:54/57 + 12:11 model + Dla mnie ban zostaje. Werdykt wyda ktoś inny z ubt. ASPIRO i Szczery dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano Piątek o 20:24 Multi Admin UB Team #562909 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 20:24 Reinstalujac cs'a zmienia się ID Steama, nawet jeśli go nie posiadasz są one nadpisywane graczom prze NS'y więc kłamiesz z tą reinstalką bo SID masz nadal ten sam co poprzednio. Demko w pełni od 4;36 minuty spalone, nie jest to krycie tylko czyste strzały gdzie zobaczysz przeciwnika zza sciana/przeszkoda, dodatkowo skrypty sgj/sgs lub gs jeden ciul i widniejesz w zabezpieczeniach serwera jako wykrywalny. ASPIRO i *MiyaGu* dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano Piątek o 20:24 Multi Admin UB Team #562910 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 20:24 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi