Norbix Killer Napisano Wtorek o 20:25 #563057 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 20:25 Witam, Dostałem bana, nie znam powodu, mój nick to "Norbix Killer". w żaden sposób nie złamałem regulaminu. Bardzo proszę o wyjasnienie sprawy. Pozdrawiam BUILD 3378 SERVER (0 CRC) Server # 153 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : . : HARNAS : . [AMXBans] Powod : ' Aktywny ban ( ssy z dusta ) ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1410045885 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 195.205.75.1 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano Wtorek o 22:45 Donator UB Team #563058 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 22:45 Zrestartuj router i sprawdź czy możesz wejść na serwer *MiyaGu*, Środa o 09:49 (edytowane) Ja banowałam pamiętam. Robiłam mu ssy. Ssy mu zrobilo a bana dostałam ja xd Dałam sobie ub a jemu bana już normalnie. Pisałam o tym do Miłosza, powinien pamiętać + ban z 10.02 jest xd Edytowane Środa o 12:47 przez *MiyaGu* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano Środa o 15:45 Multi Admin UB Team #563065 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 15:45 Skorzystaj z porady mumina i zrestartuj neta, zostało Ci wygenerowane zbanowane IP i stąd nie możesz wbić. Nie ma to znaczenia kto robił ss'y julcia Do autora, jeżeli jutro o tej godzinie dalej będziesz miał problem napisz nowy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano Środa o 15:45 Multi Admin UB Team #563066 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano Środa o 15:45 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi